Samen met Laika

Levensenergie van een mens en ook van een dier houdt niet op te bestaan na de dood van het fysieke lichaam. Energie is onverwoestbaar, neemt alleen een andere vorm aan.

Laika was een 5 jaar jong, prachtig Duitse Dogmeisje en overleed in april 2010 nadat ze lang ziek was geweest en in haar hele leven al veel pijn en ziekte te verdragen had gekregen. Haar mens had nog veel verdriet om haar gemis en vroeg zich af of ze de juiste beslissingen op het juiste moment had genomen voor haar. Hoe fijn was het om in een intuďtief contact met Laika, wat met veel overleden dieren gelukkig nog vaak mogelijk is, te horen dat ze het goed maakt nu.

 

Hoe ze haar ziekte beleefd heeft en hoe ze terug kijkt op haar leven hier bij Martha en Piet. Welke boodschappen ze nog heeft voor haar mensen en hoe ze graag herinnerd wil worden. Door voor haar mens hele concrete details door te geven uit haar leven hier op aarde gaf ze aan dat ze feitelijk niet weg was geweest en heeft ze haar mensen aangegeven hen te steunen in hun verdriet om haar gemis. Zorgt ze ervoor dat die tranen van gemis, vaker tranen van blijdschap om haar leven zullen worden. Het is zo fijn om middels een reading een stukje bevestiging te krijgen nadat je hier afscheid hebt moeten nemen van je dier.Laika stelde in ons “gesprek” voor om een bloemenstruik te planten in haar geliefde tuin zodat zowel haar mens als zijzelf, ieder vanuit hun eigen energie en op hun eigen moment, hun liefde voor elkaar als een soort liefdesbommetjes in de groei van die plant kunnen stoppen om zo, wat losser van elkaar, toch voortdurend samen te kunnen zijn. “ Kijk en geniet van die bloeiende struik en voel dat het goed is zo”.Mijn hengst Minx leerde me al eerder; “je hoeft niet letterlijk samen te zijn, om samen te zijn”. Er komt een moment dat je elkaar hier los moet laten, maar dat betekent niet dat je niet meer samen kunt zijn!

 Lonneke

 
     wie        wat         hoe         consult         contact           reacties         column