Hoe ga ik te werk

Elk beeld, ieder woord en elke gedachte die we uitspreken of uitzenden is feitelijk energie die ons voordurend omringt. Net zoals de warmte van de zon en de wind kunnen we die energie niet zien maar wel bewust oppikken met een fijn afgestelde ontvanger. Vaak pikken we deze energie onbewust op en weten we van te voren al wie ons belt of wat iemand ons gaat zeggen. We spreken dan over  toeval maar eigenlijk is dit telepathisch contact. Deze indrukken bewust oppikken en uitspreken wordt ons als kind vaak al afgeleerd omdat we het raar en eng vinden. Uiteindelijk moeten we, om op een dergelijke manier met dieren te kunnen communiceren, deze vaardigheid opnieuw ontwikkelen.

 
Vanuit een meditatieve toestand stem ik af op de energie van je dier. Dat doe ik bij voorkeur aan de hand van een foto en in mijn eigen omgeving, dus zonder mens of dier, zodat ik niet afgeleid word door andere geluiden, indrukken en geuren. Zodra we op “dezelfde golflengte” zitten is het mogelijk beelden, gevoelens en informatie uit te wisselen.

Deze waarnemingen zijn niet taalgebonden en dus door alle dieren en overal uit te zenden en op te vangen. Ik vertaal ze vervolgens in mensentaal en probeer ze zo zuiver en volledig mogelijk aan je door te geven. Elk gesprek heeft een duidelijk begin en  eind. Ik breng je vragen aan de orde en stel me open voor alle informatie die je dier me wil geven. Je dier geeft die informatie altijd met de intentie je verder te helpen. In je contact met hem/haar, maar ook in je persoonlijk leven.Vaak ben ik verbaasd over de liefde en wijsheid van een dier. Soms is gekregen informatie erg spiegelend en confronterend, nooit om je te kwetsen maar altijd om er samen van te kunnen leren. Een dier bepaalt zelf wat het aan informatie kwijt wil, dat kan ik niet sturen. Daardoor kan een reading misschien heel anders uitvallen dan je verwacht. Je kunt in mijn verslag zaken missen die voor jullie beiden overduidelijk zijn, of je hoort dingen waarvan je niet wist dat ze belangrijk waren voor je dier.

     wie        wat         hoe         consult         contact           reacties         column