CHANCE

Ik heb Chance nu bijna 3 jaar. Hij was toen 9 jaar en echt een paard waar ik op slag verliefd op was geworden. Hij trok me zo enorm aan. Naarmate hij langer bij me was merkte ik dat hij soms volledig, van het ene op het andere moment, ''op slot'' kon slaan. Wat ik ook probeerde op zo'n moment, ik kreeg dan geen contact met hem. Hij had een soort angst bij zich die ik niet kon plaatsen en raakte compleet in zichzelf. Als ik niet oplette, zou hij dwars door me heen lopen. Hij kreeg echt een soort waas voor zijn ogen.

 
En dat terwijl hij in de regel een heel relaxed en ontzettend lief paard is. Ik kwam op de site van Lonneke terecht en dacht: ''Baat het niet, dan schaadt het ook niet!"

Ik kreeg van Lonneke de eerste e-mail n.a.v. haar reading die ze met Chance had gedaan. Terwijl ik dit las kreeg ik gewoon kippenvel; ze kon hem zo goed beschrijven! Hoe hij is, hoe zijn omgeving er uit ziet en hoe hij alles ervaart. Door de dingen die ze vertelde over zijn ervaringen in zijn verleden, kon ik zijn gedrag beter gaan plaatsen. Ook het telefonisch gesprek daarna was heel verhelderend. Ik ben met Chance aan de slag gegaan, met in mijn achterhoofd de dingen die Lonneke mij verteld heeft over hem. Ook gaf ze aan dan ik meer met Chance moest 'praten'.  Maar ja, hoe doe je dat? "Gewoon doen!", zei ze.

Het is nu een aantal weken geleden en er is een duidelijke verbetering. De eerste week na de reading kreeg hij weer een angstmoment. Ik ben hem blijven aanraken en tegen hem blijven praten, bleef zelf (hoe raar ook op dat moment) ontzettend kalm en ik kreeg contact, hij kwam er vrij snel uit !!

lees verder......

     wie        wat         hoe         consult         contact           reacties         column