EROS

Eros is onze Duitse Dog, dus even iets anders dan een paard. We hebben altijd twee of meer Doggen gehad en Eros is onze achtste Dog, met een heel lief karakter. Maar een heel ander karakter dan alle andere Doggen. Eros kijkt me altijd heel doordringend aan, bijna neus aan neus. Als ik dan in gedachten iets tegen Eros zeg, gaat zijn staartje kwispelen. Of hij gaat zitten als ik dat tegen hem “zeg”. Bij onze Doggenwandelingen spelen alle honden met elkaar, maar Eros komt om de paar seconden weer bij me terug, alsof hij aan een elastiekje vast zit.

 

Springt dan constant bij me op en legt het liefst zijn poten op mijn schouders en kijkt me weer diep in de ogen. Vaak werd er gezegd dat ik hem streng moest aanpakken en nog minder leuke dingen. Ik had toch het gevoel dat er iets anders aan de hand was, maar wat? En dit laatste bracht ons bij Lonneke.

We hadden verschillende vragen genoteerd en toch kwamen daarnaast ook andere, niet verwachtte, zaken naar voren. Eén daarvan is dat we Eros per ongeluk vaak anders noemen dan dat hij heet. Dit vonden wij in de eerste instantie niet normaal. Eros gaf in de reading zelf aan dat hij met regelmaat anders werd aangesproken en wel met de naam van zijn oom, die eerder ook bij ons woonde. Maar ook dat hij daar trots op is. Wij vinden het nu niet meer erg als wij Eros aanspreken met Deamen. Veel vermoedens zijn nu, voor ons, bevestigd. Eros voelt meer aan als een spirituele energie dan een hondse hond. Hierdoor wil ik me er dan ook meer in verdiepen, zodat ik nog beter met Eros, en wie weet met andere honden, kan (leren) “communiceren”. De tips die Lonneke heeft gegeven zullen we natuurlijk uitproberen. Het was een hele bijzondere ervaring. Bij deze willen we Lonneke dan ook hartelijk bedanken voor alles, ook voor het persoonlijk gesprek. En……Tot een volgende keer! Lieve groetjes van Martha en Eros.

     wie        wat         hoe         consult         contact           reacties         column