Een Special, 

"Special is een speciaal paard. Zij kwam bij ons als een verwaarloosde en zieke tinker. Het vertrouwen in het leven, de mensen en de toekomst helemaal kwijt. Special durfde zich niet te geven; waar ze lichamelijk wel wat opknapte, al kostte het veel tijd, bleef ze mentaal afwezig en wantrouwend. Special liet ons, via Lonneke, weten dat ze angst had ook hier weer weg te moeten.

Ze was al zo vaak ergens weggehaald als ze net een beetje begon te wennen, door haar verleden durfde ze niet meer te geloven in een toekomst.

 

Door de reading met Special kon Lonneke haar geruststellen en bevestigen dat ze heel speciaal voor ons is. Special vertrouwt Lonneke en durfde haar te laten weten wat ze voelt, waar haar angsten lagen en wat ze van ons nodig heeft. Niet alleen dikke knuffels en goed eten, maar ook duidelijkheid.

Wat wij als ongelooflijk bijzonder hebben ervaren is dat Lonneke ons heeft geholpen om van alle ‘losse regels’ die Special ons gaandeweg vertelde, een verhaal te maken. Lonneke heeft ons bevestigd in wat we dachten, heeft ons inzicht gegeven in wat Special nodig heeft en heeft ons geleerd hoe we onze band kunnen versterken.

Inmiddels staat hier een zelfverzekerde tinker, blakend van gezondheid.  Niet alleen voor Special heeft ze veel betekend, maar ook onze Puzzel en Drommel heeft ze voorbereid op de verhuizing twee jaar geleden. De meerwaarde van de contacten van Lonneke met onze dieren is voor ons, de relatie met onze paarden en onze paarden zelf van wezenlijk belang geweest. Lieve Lonneke, we hopen in de toekomst ook nog van je geweldige gaven gebruik te mogen maken."

Jose

     wie        wat         hoe         consult         contact           reacties         column