Een dier kan in een contact ook voorbereid worden op een dierenartsbezoek, een verandering, verhuizing of trailerrit bijvoorbeeld. In geval van vermiste/weggelopen dieren is het mogelijk je dier gerust te stellen, te vragen waar hij/zij zich bevindt en hoe eventueel weer thuis te geraken of gevonden te worden.

Ook met overleden dieren is vaak nog contact mogelijk en in zo'n geval kan een reading bijdragen aan het rouwproces.

 

Dieren geven in een intuitief contact (soms letterlijke) woorden, geuren, smaken, beelden, geluiden en gevoelens door. Als een tolk vertaal ik deze indrukken in mensentaal. Door te weten hoe je dier omgaat met emoties, zijn/haar wereld beleeft,of wat zijn/haar kijk op jullie contact is, kun je zaken verbeteren, aanpassen of veranderen. Het geeft je als mens inzicht in en begrip voor je dier. Omgekeerd is het voor een dier natuurlijk fantastisch op deze manier gehoord te worden en verhaal te kunnen doen.

Een reading is naar mijn mening een investering in wederzijds begrip en respect en kan grote, positieve veranderingen teweeg brengen.

Mijn ruime ervaring met verschillende paarden, waaronder zeker ook de zogenaamde “probleempaarden” en hun diverse benaderingswijzen en trainingsmethoden, maakt het mogelijk je na een reading eventueel te adviseren of te coachen in het contact met je paard.

Ik geef consulten voor allerlei dieren maar heb me gespecialiseerd in contacten met paarden.

 

     wie        wat         hoe         consult         contact           reacties         column